Počet položek: 0 0,- Kč

Představujeme sluneční a sportovní brýle Oakley

V dalším díle naší rubriky "Představujeme" se zaměříme na další novinku v naší nabídce sportovního vybavení. Sluneční brýle Oakley a sportovní brýle Oakley právem náleží do naší nabídky kvalitního sportovního vybavení.

Samotná značka sluneční a sportovních brýlí Oakley je dnes již v podstatě legendou. Od roku 1975, kdy byla v Jižní Kalifornii značka Oakley založena se těší velké oblibě a stala se synonymem pro precizní kvalitu zpracování, použitých materiálů, patentů a designu.

Oakley je značka slunečních brýlí, sportovních brýlí a sportovního vybavení, která si bere inspiraci především z umění a vědy a často představuje inovativní řešení především u sportovních brýlí Oakley. Díky tomu má dnes značka Oakley přípsáno více než 600 patentových řešení. K neznámějším patentům značky Oakley patří O Frame brýle s cylindrickým zakřivením čoček, které poskytují velice ostrý obraz s širokým periferním záběrem. Inovace jsou hlavním cílem společnosti Oakley, a právě proto své výrobky neustále inovuje a technicky zdokonaluje.

Oakley nabízí velice obsáhlou a rozmanitou nabídku slunečních brýlí, které uplatníte v běžném životě v kolekci slunečních brýlí Oakley lifestyle. Dále tu jsou sportovní brýle Oakley pro letní dny. Pro zimní měsíce nabízí Oakley zase lyžařské brýle Oakley a snowboardové brýle Oakley. Oakley navíc myslí i na sportovce s oční vadou a nabízí i dioptrické slunečních brýle Oakley a dioptrické sportovní brýle Oakley.

Značka Oakley navíc, kromě slunečních brýlí Oakley a sportovních brýlí Oakley, nabízí i mnoho sportovního oblečení, sportovních tašek, sportovní obuvy a jiné.

 

V době Olympijských her v Sochi 2014 můžeme sluneční brýle Oakley a sportovní brýle Oakley potkat na každém kroku. U diváků jsou v oblibě především lifestyle sluneční brýle Oakley. Sportovci je pak využívají prakticky ve všech sportech zimních olympijských her v Sochi ve kterých to jen lze. Zimní snowboardové brýle Oakley můžete vidět u lyžařů, snowboardistů a skokanů na lyžích. Klasické sportovní brýle Oakley zase u klasického lyžování, biatlonu a u rychlobruslařů.

Dnes se na sluneční brýle Oakley spolehá mnoho sportovních hvězd, například sjezdoví lyžaři Aksel Lund Svindal a Lindsey Vonn, legenda snowboardingu hvězdný snowboardista Shaun White nebo srbský tenista Janko Tipsarevič, který na své sportovní dioptické brýle nedá již dopustit. Z českých hvězd nosí snowboardové brýle Oakley a sluneční lifestyle brýle Oakley aktuální olympijská vítězka ze Soči 2014 Eva Samková, gratulujeme.

Značka slunečních brýlí Oakley je známá po celém světě díky svému inovatinímu přístupu a osobitému designu každého jejich produktu. Za dobu své existence se stala symbolem především pro své luxusní a velmi kvalitní sportovní brýle.

Značka Oakley je známým výrobcem slunečních a snowboardových sportovních brýlí. Je zárukou kvality, stylu a velice bohaté nabídky sportovních brýlí.

 

Ukázka sluneční lifestyle brýle Oakley

 

klasické sportovní Oakley brýle

 

 zimní snowboardové sportovní brýle Oakley

 

Představujeme sluneční a sportovní brýle Oakley - 1042911 -

Vložit komentář

Jméno
Email ( email není zveřejněn )
Váš příspěvek   ( Fotky můžete vložit po odeslání příspěvku. )
opiště kód
antispam
     Více informací

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.   Další informace