Počet položek: 0 0,- Kč

Představujeme kompresní prádlo SKINS

Abychom našim zákazníkům dokázali nabídnout co nejvíce informaci o našem zboží, rozhodli jsme se zavést rubriku "Představujeme", kde najdete shrnutí dostupných informací o jednotlivých kategoriích zboží na Uniquesport.cz. V prvním díle se zaměříme na nejnovější kategorii naší nabídky, kde najdete funkční kompresní oblečení. Jako první značku nabízíme našim zákazníkům kvalitní značku funkčního kompresního prádla SKINS.

 

Představujeme funkční a kompresní prádlo SKINS

Již nějakou dobu na našem trhu můžeme najít značku SKINS mezi kompresním prádlem. Podle dobrých ohlasů a recenzí jsme se rozhodli do naší nabídky zařadit toto kompresní prádlo, protože si myslíme, že Vám dokáže přinést užitek a lepší výsledek. Nyní Vám přiblížíme kompresní prádlo SKINS, aby jste dostali ucelenou představu, jak kompresní oblečení SKINS funguje.

 

Dynamicky stupňovaná komprese je základním stavebním kamenem kompresního prádla SKINS.

Komprese nebo-li tlak je alfou a omegou funkčního kompresního prádla SKINS a vůbec kompresního prádla. Je třeba totiž nalést ideální tlak, který naše svaly při pohybu udrží bez velkých otřesů a zároveň v něm mohla v maximálním možném množství proudit krev. Tlak u kompresního prádla nesmí být ani moc silný, protože by mohlo docházet k omezení činnosti krevního oběhu a nežádoucímu tření mezi jednotlivými svaly a na druhou stranu nesmí být ani příliš slabý, protože by docházelo k velkým otřesům svalů, což omezuje rychlý přísun kyslíku v okysličené krvi.

Právě proto bylo potřeba u funkčního prádla vyvinout systém stupňované komprese, kde se bude kloubit ideální poměr tlaku podle potřeby jednotlivých svalů, jako je to například nyní u kompresního prádla SKINS.

Firma SKINS s tímto systémem stupňované komprese u kompresního prádla přišla vůbec jako první na světě, v produktové řadě 400 s unikátním systémem dynamicky stupňované komprese, která spolu s tkaninou Memory MX zajišťuje v souladu s biomechanikou lidského těla ideální a cílenou kompresi u jednotlivých svalů v lidském těle.

V roce 2009 se totiž jako prvním vědcům a vývojářům SKINS podařilo určit čtyřista různých bodů na lidském těle, díky 3D snímání těla a svalů v pohybu, kde je třeba kompresi zvýšit a naopak snížit, aby bylo dosaženo ideálního tlaku na jednotlivé svaly zvlášť a docílit tak ideální komprese u kompresního oblečení SKINS. Do dnešní doby se využívalo pouze konstantního tlaku pro všechny svaly stejně. Nyní je vše o krok dále a dynamicky stupňovaná komprese u funkčního kompresního prádla SKINS zajistí optimální proudění krve a předejde možným zraněním, navíc při maximálním pohodlí.


 

Kompresní oblečení SKINS vám rozproudí krev a právě tímto heslem se řídí..

Kompresní prádlo SKINS napomáhá lepšímu proudění krve, čímž se zvyšuje přísun kyslíku do svalů a tedy lepší funkčnost samotných svalů. Při výkonu nadále zvyšuje sílu, koordinaci a i výdrž díky rychlejšímu odvodu odpadních metabolitů(kyseliny mléčené), která při zatížení svalů vzniká. Dále celkově snižuje pocit únavy jak při výkonu, tak i po něm. Po výkonu navíc významně urychluje regeneraci.

Kompresní prádlo SKINS navíc nabízí další ochranné prvky. Součástí látky kompresního oblečení SKINS totiž jsou trvalé antimikrobiální složky pohlcující pachové látky, které zamezují množení bakterií a nikdy se neoperou. Dále nabízí kompresní prádlo SKINS ochranu proti UV záření +50, takže Vás s kompresním prádlem SKINS již nikdy nebude trápit spálená či podrážděná kůže při sportu. Všechno kompresní oblečení SKINS z řady 400 je navíc ošetřeno antibakteriální ochranou Ruco-bac, která účinně zabraňuje vzniku a šíření bakterií, aniž by narušovala přirozenou rovnováhu pokožky. Ochrana Ruco-bac je šetrná k životnímu prostředí a je navíc v souladu s mezinárodní normou Oeko-Tex Standard 100.

Pozitivní účinky kompresních oděvů SKINS

  • zvyšují žilní návrat
  • snižují riziko poškození svalů způsobené cvičením
  • urychlují regeneraci
  • urychlují odbourávání kyseliny mléčné
  • zvyšují výkonnost a účinnost svalů
  • pozitivně ovlivňují výdrž
  • zlepšují okysličování svalů
  • vylepšují termoregulaci těla
  • snižují riziko edému kotníků vyskytující se během dlouhých letů

Další přínosy kompresního prádla SKINS

  • Vedle dobře popsaných přínosů oděvů SKINS v oblasti sportu bylo navíc zjištěno, že systém stupňované komprese může zmírnit projevy mnoha zdravotních problémů jako jsou:
  • artritida
  • chronický únavový syndrom
  • mízní otoky
  • křečové žíly
  • hluboká žilní trombóza

 

Všechny účinky jsou laboratorně podloženy a jejich pozitivní přínos byl vyzdvižen v řadě nezávislých výzkumů, jako např. v Australské fyzioterapeutické asociaci, čímž se nemůže pochlubit žádná jiná značka. Některé z nich byly dokonce publikovány v odborných lékařských časopisech jako Medical Journal of Australia. Kompresní prádlo SKINS je doporučeno a schváleno Australskou fyzioterapeutickou asociací, několika špičkovými odborníky z NASA, kteří stáli i u vývoje a samozřejmě nespočet profesionálních i amatérských sportovců po celém světě, kteří na kompresní prádlo SKINS nedají dopustit.

Největší referencí pro firmu SKINS jsou samozřejmě jejich spokojení zákazníci a řada profesionálních týmů a sportovců, kteří kompresní prádlo SKINS využívají po celém světě. 

Velice oblíbené kompresní prádlo SKINS je mezi rugbysty, dále ho nyní můžete najít u Tiny Weirather, která používá řadu kompresního prádla SKINS S400, ve světovém poháru ve sjezdovém lyžování, u juniorské mistrině Evropy v triathlonu Georgia Taylor-Brown, u špičkového golfisty Rory McIlroye nebo u hokejistů týmu St. Luis Blues v NHL.

Na případné dotazy ohledně funkčnosti a problematiky kompresního prádla SKINS rádi odpovíme prostřednictvím kontaktů Uniquesport.cz.

 

Naši kompletní nabídku kompresního prádla SKINS najdete ZDE!

 

 

Představujeme kompresní prádlo SKINS - 1042429 - SKINS

SKINS

Vložit komentář

Jméno
Email ( email není zveřejněn )
Váš příspěvek   ( Fotky můžete vložit po odeslání příspěvku. )
opiště kód
antispam
     Více informací

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.   Další informace