Počet položek: 0 0,- Kč

Nové SKINNERS 2.0 přiletí v BŘEZNU!

Nové Ponožkoboty SKINNERS 2.0 přijdou na trh v březnu, po téměř čtyřech letech vývoje, kdy výrobce celou dobu sbíral poznatky a zkušenosti z první verze ponožkobot SKINNERS Black line a Athleisure line a přetavil je do nové verze SKINNERS 2.0.

 

Před finální podobou ponožkoboty SKINNERS 2.0 ušly velký kus cesty, a to doslova! Novou verzi ponožkobot SKINNERS testovali špičkoví sportovci, profesionálové z obuvnického průmyslu ve Zlíně, i maratonci a celkem jim rukama prošlo 8 prototypů, ze kterých vzešel jeden evoluční SKINNERS 2.0.

Na první pohled nové ponožkoboty SKINNERS 2.0 nevypadají od první verze nijak odlišně. Nejzásadnější rozdíly se totiž skrývají uvnitř SKINNERSek a těmy jsou..

 

1. NOVÝ ŠIRŠÍ TVAR - Tvar SKINNERS 2.0 vychází z úplně nového kopyta, které vytváří širší špičku pro ještě větší pohodlí a opravdovou barefoot volnost. U starší verze si někteří uživatelé stěžovali, že je špička tlačí, a tak tu nyní máme dvě verze ponožkobot SKINNERS, aby si každý mohl vybrat. Pokud tedy máte užší nohu s úzkou špičkou, doporučujeme vybrat první verzi, pokud jste třeba již zkušený barefoot uživatel se širokou nohou i špičkou chodidla, doporučujeme nové SKINNERS 2.0!

SKINNERS 2.0

2. PŘIDANÁ VNITŘNÍ STÉLKA - Toto ocení nejvíce začínající bosochodci. Ponožkoboty SKINNERS 2.0 dostali navíc oproti prvnímu modelu vyjímatelnou vnitřní stélku, která je podobná klasické vložce do bot, ovšem abychom nepřišli o pocit bosých nohou při jejím použití, je pouze 2mm úzká a velmi prodyšná. Vyjímatelnou vložku u SKINNERS 2.0 určitě využijí i zkušení barefoot chodci, pokud se chystají na procházku, kde jsou tvrdé, drsné a členité povrchy.

SKINNERS 2.0

3. VĚTŠÍ VÝDRŽ - Celkově použitý materiál u nových SKINNERS 2.0 je vylepšený. Nejenom spodní gumová vrstvá, která je nyní dimenzována na 800+ kilometrů, ale i celý látkový úplet, který lépe obepne nohu, má lepší antibakteriální ošetření a celkově více vydrží.

SKINNERS 2.0 Model line

4. BARVY A VELIKOSTI - Nové SKINNERS 2.0 budou nově k dispozici v osmi barevných provedeních, která jsou převážně tvořena prověřenou černou barvou s barevným nártem. Od těch decentních barev s šedým a pískovým nártem, až po výraznější červené a zlaté provedení. I u velikosti ponožkoboty SKINNERS 2.0 bude větší výběr, celkem bude výrobce produkovat 7 velikostí začínající na vel. XXS(EU 36-37) až do XXL(EU 47-48) a dá se říci, že každá velikost je centimetr délky navíc, tedy SKINNERS 2.0 můžete kopit v délce od 24 do 30 centimetrů.

Velikostní tabulka SKINNERS 2.0

 

Na závěr bychom ještě chtěli zmínit malou úpravu ceny, která bude u nových ponožkobot SKINNERS 2.0 1350Kč, nicméně za množství benefitů, které jsme vypsali výše je to pochopitelné a zcela adekvátní navýšení ceny pro ponožkoboty SKINNERS 2.0.

 

Pokud si u nás nové SKINNERS 2.0 předobjednáte na TOMTO ODKAZU, dostanete od nás ještě k Ponožkobotám SKINNERS 2.0 slabé ponožky ZDARMA, stačí připsat do poznámky k objednávce, vyběhnout ve SKINNERS 2.0 budete moci poprvé už v BŘEZNU 2021 ;)

 

Nové SKINNERS 2.0 přiletí v BŘEZNU! - 1061697 -

Vložit komentář

Jméno
Email ( email není zveřejněn )
Váš příspěvek   ( Fotky můžete vložit po odeslání příspěvku. )
opiště kód
antispam
     Více informací

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.   Další informace