Počet položek: 0 0,- Kč

Vodotěsné sportovní mp3 přehrávače ARENA

Tento měsíc přichází výrobce vybavení pro plavání ARENA s novinkou v jejich nabídce. Jde o nové sportovní mp3 přehrávače ARENA, které mají kompaktní tvar, jsou malé, lehké a především vodotěsné, takže je můžete využít opravdu v každém sportu. Nabídku vodotěsných sportovních mp3 přehrávačů ARENA navíc doplňují tak moc chtěné vodotěsné sportovní sluchátka ARENA, aby jste se již nemuseli trápit s neustálým vypadáváním sluchátek z uší při Vašem oblíbeném sportu.


Vodotěsné sportovní mp3 přehrávače ARENA jsou novinkou července 2014.

Pokud znáte sportovní mp3 přehrávače SPEEDO, tak si jistě všimnete vzájemné podoby s mp3 přehrávači ARENA. U sportovních mp3 přehrávačů ARENA jde vlastně o jejich zdařilou předělávku, která dostala nový kompaktní design, nicméně funkce zůstali téměř stejné.

Celkové rozměry a váha mp3 přehrávačů ARENA se mírně snižili, plastické pouzdro je i nadále odolné proti mořské i chlorované vodě a dokáže samovolně plavat. Rozdíl mezi obaly mp3 přehrávačů SPEEDO a nových vodotěsných sportovních mp3 přehrávačů ARENA můžete porovnat na následujících fotografiích.

 

Sportovní mp3 přehrávače SPEEDOSportovní mp3 přehrávače ARENA

 

Co se týče vnitřku mp3 přehrávačů ARENA, tak zůstali zachovány všechny důležité funkce. Zachovali si zvláštní funkce pro sport jako stopky, krokoměr, počítadlo spálených kalorií a nebo také rádio.

V případě změn, které pocítíte jako posluchač a uživatel vodotěsného sportovního mp3 přehrávače ARENA, tak se zvýšila přenosová rychlost až na 320kBps z původních 128. V případě nových vodotěsných mp3 přehrávačů ARENA je rozšířena podpora dalších formátů, přesněji jde již o MP3, WMA, WAV, OGG, APE, FLAC a AAC. Na mp3 přehrávačích ARENA také nyní najde equalizér, takže si každý uživatel může dopřát hudbu ve svém oblíbeném stylu jako Nature, Pop, Rock, Classic, Soft, Jazz a DBB.

V případě balení sportovního mp3 přehrávače ARENA také nedošlo příliš ke změnám. Balení vodotěsného sportovního mp3 přehrávače ARENA obsahuje samozřejmě vodotěsný mp3 přehrávač ARENA, pouzdro na mp3 přehrávač a příslušenství ARENA, vodotěsná sluchátka ARENA, nyní ovšem s 5-ti různými silikonovými nástavci, aby si vybral opravdu každý, dále prodlužovací audio kabel ke sluchátkům a USB kabel k napájení a přenosu dat.

Všechny nové vodotěsné sportovní mp3 přehravače ARENA najdete ZDE!

 

Náš obchod Uniquesport.cz je výhradním dovozcem a distributorem sportovních mp3 přehrávačů a sluchátek ARENA.

Vodotěsné sportovní mp3 přehrávače ARENA - 1044881 - vodotěsné sportovní mp3 přehrávače ARENA Swimming PRO

vodotěsné sportovní mp3 přehrávače ARENA Swimming PRO

Vložit komentář

Jméno
Email ( email není zveřejněn )
Váš příspěvek   ( Fotky můžete vložit po odeslání příspěvku. )
opiště kód
antispam
     Více informací

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.   Další informace