Počet položek: 0 0,- Kč

Metrologicky ověřetelné a cejchuschopné analytické váhy TANITA

Hledáte metrologicky ověřitelné a cejchuschopné váhy? Váhy TANITA nabízí nejširší nabídku pro cejchuschopné a metrologicky ověřitelné analytických váhy, které splňují podmínky zákona o zdravotních prostředcích a nařízení vlády.

Přesně váhy TANITA, které jsou metrologicky ověřitelné a cejchuschopné váhy, splňují podnímky Zákona č. 123/2003 Sb. o zdravotních prostředcích a Nařízení vlády č. 326/2002 Sb. pro váhy s neautomatickou činností, tř. III.

V praxi toto nařízení znamená, že všechny osobní váhy a lékařské váhy používané ve zdravotnictví za účelem sledování, diagnostiky a léčení musí být metrologicky ověřitelné a cejchuschopné, tedy úředně ověřitelné. Čili všechny osobní a lékařské váhy používané za tímto účelem musí mít štítek se zeleným M a označením třídy III. Pouze tyto metrologicky ověřitelné váhy jsou oprávněné osoby Českým metrologickým institutem schopni ocejchovat. Bez tohoto označení nebude možné váhy ocejchovat, které probíhá přibližně jednou za dva roky.


Váhy TANITA má nejširší nabídky metrologicky ověřitelných a cejchuschopných vah na českém trhu, které splňují požadavky Českého metrologického institutu. Všechny metrologicky ověřitelné a cejchuschopné váhy TANITA mají označení MA, ale i další váhy TANITA splňují výše zmíněné podmínky. Metrologicky ověřitelné a cejchuschopné váhy TANITA mají toto označení již z výroby. Jde především o profesionální tělesné analyzátory TANITA, ale i několik tělesných analyzátorů pro fitness a medicínu TANITA, které jsou metrologicky ověřitelné a cejchuschopné.

 

Seznam metrologicky ověřitelných a cejchuschopných vah TANITA

  • Lékařská osobní digitální váha TANITA WB-150 MA S
  • Lékařská osobní digitální váha TANITA WB-150 MA P
  • Přenosný tělesný analyzátor TANITA SC-240 MA
  • Přenosný tělesný analyzátor TANITA SC-420 MA S
  • Přenosný tělesný analyzátor TANITA SC-420 MA P
  • Segmentální tělesný analyzátor s integrovanou tiskárnou TANITA BC-418 MA
  • Segmentální multifrekvenční tělesný analyzátor TANITA MC-780 MA
  • Segmentální multifrekvenční tělesný analyzátor TANITA MC-980 MA

 

Všechny metrologicky ověřitelné a cejchuschopné analytické váhy TANITA najdete ZDE!

Metrologicky ověřetelné a cejchuschopné analytické váhy TANITA - 1045135 - tanita logo

tanita logo

Vložit komentář

Jméno
Email ( email není zveřejněn )
Váš příspěvek   ( Fotky můžete vložit po odeslání příspěvku. )
opiště kód
antispam
     Více informací

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.   Další informace