Počet položek: 0 0,- Kč

Drift Ghost-S

Drift Innovation představuje absolutně novou sportovní kameru Drift Ghost-S, která svou kombinací výkonu a snadného ovládání je nejlepší sportovní kamerou ve své třídě. Nová ultimátní sportovní kamera Drift Ghost-S by k nám měla dorazit začátkem prosince.

Drift Innovation zabývající se výrobou sportovních video kamer a příslušenstvím uvádí na trh jejich nejnovější a nejvýkonnější sportovní kameru Drift Ghost-S.

Drift nadále pokračuje ve své nové sportovní kameře Drift Ghost-S v zaběhlém stylu inovací video kvality, výkonu, intuitivního uživatelského rozhraní a nejdelší výdrže baterie mezi sportovními kamerami své třídy. Ačkní sportovní kamera Drift Ghost-S, která dorazí na naše pulty v prosinci má mimo již výše popsaných inovací také několik unikátních vlastností, přesto však zůstává sportovní kamera Drift Ghost-S snadno ovladatelnou.

Nová sportovní kamera Drift Ghost-S obsahuje absolutně vše, co potřebujete. Jako již tradičně, u sportovních kamer Drift, je to oblíbený vestavěný dvoupalcový LCD displej, záznam videa 1080p při 60fps, otočný objektiv až o 300°, základní vodotěsnost bez pouzdra do 3 metrů, Wi-Fi video streaming během záznamu, obousměrné dálkové ovládání , vše při výdrži baterie až 3,5 hodiny a mnoho dalšího. Na rozdíl však od jiných sportovních kamer, Drift Ghost-S nepotřebuje pro všechny pokročilé funkce žádné doplňky a příslušenství. Sportovní kamera Drift Ghost-S je plně vybavena již v základu!

Nová sportovní kamera Drift Ghost-S uspokojí jak příležitostného uživatele, tak skutečného profesionála. Sportovní kamera Drift Ghost-S je nejvýkonnější Drift kamera – více než dvakrát výkonější než její předchůdce Drift HD Ghost. Se zabudovaným nejnovějším procesorem, Sony ™ CMOS senzorem a asférickým objektivem se 7 optickými členy zvládá Ghost-S 1080p video při 60fps, 12MP fotografie a má nevídaný výkon při špatných světelných podmínkách. Výsledkem je mimořádně plynulé a ostré video kamery Drift Ghost-S plné detailů za jakýchkoliv podmínek.

Sportovní kameru Drift Ghost-S objednávejte ZDE!

 

Drift Ghost-S - 1042337 - Drift Ghost-S

Drift Ghost-S

Vložit komentář

Jméno
Email ( email není zveřejněn )
Váš příspěvek   ( Fotky můžete vložit po odeslání příspěvku. )
opiště kód
antispam
     Více informací

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.   Další informace