Počet položek: 0 0,- Kč

House of Marley Liberate

Nová sluchátka House of Marley Liberate jsou novinkou letošního podzimu 2013 v nabídce této jedinečné značky sluchátek. Za cenu okolo 2,500Kč dostanete jedinečný design a zpracování, podpořený opravdu překvapivým výkonem.

Nová kolekce sluchátek House of Marley s názvem Liberate nabídne pro zákazníky celkem tři barevné varianty podle trochu pozměněné filozofie značky House of Marley, která již nenabídne tolik tzv. rasta barevných vzorů a provedení. Jsou to varianty sluchátek House of Marley Liberate - Saddle (provedení šedivé oceli s hnědou látkou), dále pak House of Marley Liberate - Midnight (klasické provedení celé v černém) a nakonec House of Marley Liberate - Denim (provedení šedivé oceli s kombinací modré a černé látky).

 

Zpracování sluchátek House of Marley Liberate je opět jedinečně, jak už jsme u této značky zvyklí. U sláchátek najdeme kombinaci několika materiálů, samozřejmě recyklovatelných, jako ocel, Marley látky Rewind(30% průmyslového konopí, 30% organické bavlny a 40% recyklovaných PET láhví) a FSC certifikovaného sapele dřeva.

Podle nové pozměněné koncepce značky sluchátek House of Marley doznal částečně změny i samotný obal, který je jak jinak, než z recyklovaného papíru. Opět se výrobce House of Marley, stejně jako u sluchátek, rozhodl vynechat rasta vzory, přibyl průhledný materiál, abychom se mohli pokochat jedinečným designem sluchátek i bez rozbalení krabice. Jak už to tak bývá u sluchátek House of Marley, tak uvnitř také najdete stylové látkové ochranné pouzdro.

Samotná sluchátka House of Marley Liberate nám obohatili kategorii sluchátek situovaných přes hlavu a ikdyž ve skutečnosti jsou spíše menší velikosti, tak nabídnou opravdu překvapivý výkon. Již zmíněná univerzálnost provedení a použitých materiálů u sluchátek House of Marley najde oblibu u lidí mnoha stylů.

U kabelu sluchátek House of Marley najdete také malý ovladač, jako u mnoha jiných kolekcí sluchátek Marley, díky kterému můžeme pohodlně ovládat sílu zvuku. Samotný ovladač je navíc opatřen mikrofonem pro telefonování.

Sluchátka House of Marley Liberate jsou skladem a můžete objednávat ZDE!

House of Marley Liberate - 1042300 - House of Marley Liberate - Saddle

House of Marley Liberate - Saddle

House of Marley Liberate - 1042304 - House of Marley Liberate - Saddle balení

House of Marley Liberate - Saddle balení

Vložit komentář

Jméno
Email ( email není zveřejněn )
Váš příspěvek   ( Fotky můžete vložit po odeslání příspěvku. )
opiště kód
antispam
     Více informací

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.   Další informace