Počet položek: 0 0,- Kč

Ergonomické kancelářské židle DXRacer

Ergonomické židle DXRacer - hit dnešní doby a pomalu se dá říci, že k našemu způsobu života, kdy velká masa lidí tráví spoustu času za svými monitory, bohužel i nezbytný.

 

Kancelářské židle DXRacer mají jedinečný vzhled připomínající sedadlo závodního auta. Židle DXRacer jsou ergonomicky tvarované a tudíž i velmi pohodlné a zajistí Vám komfort při práci v kanceláři nebo při hraní her. Vzhledem k životnímu stylu dnešní doby se na správné kancelářské židli nevyplatí šetřit, proto jsou židle DXRacer skvělým kompromisem mezi kvalitou a cenou. Svým vzhledem vyčnívají z řady běžných kancelářských křesel, nabídnou tedy i příjemné osvěžení v designu pracovny a zatím u nás nemají přímou konkurenci, co se designu týče. Pro vášnivého hráče počítačových her nebo kancelářské dříče jsou skvělým komfortním a především zdravým doplňkem při vysedávání u počítače.

Mezi velké přednosti každé kancelářské židle DXRacer bezesporu patří mnoho funkcí, které tyto ergonomické kancelářské židle nabízejí. Základním prvkem židlí DXRacer je jejich výška, která zajistí podporu pro celou délku Vašich zad a zajistí tak komfort při dlouhém sezení. Pro podporu zdravého sezení je židle DXRacer doplněna o posuvný bederní polštářek, který Vás donutí sedět v, pro tělo, přirozené, ale přesto pohodlné poloze a zajistí tak správné prokrvení mozku, které je při sezení na běžných kancelářských židlích nedostačující. Pak už záleží jen na uživateli, zda si kancelářskou židli DXRacer doplní ještě o polštářek hlavy(krku), která doplní celkový dojem z komfortu a především ze správného sezení.

Co se technického zpracování týče, tak u židlí DXRacer stojí za zmínku dynamičnost opěráku, který lze sklopit až do úhlu 180 stupňů a umožní tak pohodlné sledování filmů na Vašem počítači. Celý sedák židle DXRacer je navíc doplněn o pružinu, která příjemně tlumí zátěž do opěráku a při jeho sklopení nám navozuje skvělý pocit, který lze přirovnat k vodní posteli. Židle DXRacer je samozřejmě výškově nastavitelná, aby zcela odpovídala potřebám všech uživatelů a umožňovala komfortní a zdravé sezení. K velkým výhodám kancelářských židlí DXRacer patří i výškově nastavitelné opěrky pro ruce(u některých modelů i otočné), která šetří zdraví našich rukou při užívání myši a klávesnice. Správným podepřením ruky se předchází zdravotním problémům dnešní doby a to syndromu karpálního tunelu.

Jedinečnost židle DXRacer spočívá v komfortnosti, která Vám zajistí plný prožitek při hraní a zároveň zajistí zdravé sezení nejen při dlouhé kancelářské práci. Uživatel si může vybrat z několika sérií židlí DXRacer pro různé váhové a výškové rozměry postav, dále z velkého množsví designu a samozřejmě i barev, které doplní celkový vzhled místnosti a to od decentní černé po kombinace zelené, modré, červené nebo i dívčí růžové.

Ergonomické kancelářské židle DXRacer zcela odpovídají komfortním a především zdravotním požadavkům dnešní doby. Pokud Vaše činnosti vyžadují dlouhodobé sezení u počítače nebo v kanceláři, je židle DXRacer skvělou volbou jak spojit kvalitu, pohodlí a užitek pro Vaše zdraví.

 

Ergonomické kancelářské židle DXRacer

 

Všechny série ergonomických židlí DXRacer najdete ZDE!

Ergonomické kancelářské židle DXRacer - 1047883 - Ergonomické kancelářské židle DXRacer

Ergonomické kancelářské židle DXRacer

Vložit komentář

Jméno
Email ( email není zveřejněn )
Váš příspěvek   ( Fotky můžete vložit po odeslání příspěvku. )
opiště kód
antispam
     Více informací

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.   Další informace